Food Show 2018. to różne oblicza polskiej gastronomii, nowe trendy na rynku żywności i kulinariów, innowacyjne koncepty i coraz bardziej świadomi konsumenci.
W ramach dni dla profesjonalistów (12-13 marca 2018 r.) odbędą się debaty i dyskusje branżowe z udziałem szefów kuchni, firm gastronomicznych, spożywczych, oraz dostawców. Będą im towarzyszyć wystawy, ekspozycje, prezentacje produktów żywnościowych, degustacje, pokazy gotowania, warsztaty kulinarne.
Zapraszamy także na V edycję GASTROSILESII, która po raz pierwszy odbędzie się wiosną w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w ramach II edycji Food Show.
Podczas Food Show odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której wręczymy nagrody Food Show Star na najlepszy produkt i dla najlepszego dostawcy HoReCa.
Food Show to także dzień otwarty dla publiczności (11 marca 2018 r.), dla której przygotowaliśmy warsztaty, degustacje, live cooking, strefy smaku i doświadczenia, spotkania z mistrzami kuchni i blogerami kulinarnymi.
Food Show to:
– 2 dni spotkań i debat dla profesjonalistów i decydentów
– Bankiety i Gala Food Show Star
– Spotkania VIP
– Megawieczór kulinarny
– Strefa GastroSilesia – miejsce dla wystawców sprzętu i wyposażenia sektora HoReCa
Dzień otwarty – pokazy dla konsumentów i pasjonatów kuchni
źródło: portalspozywczy.pl